Macquarie Grammar School Years 11 and 12 Term 2 Examination Timetable

- Macquarie Grammar School Years 11 and 12 Term 2 Examinations are held in 4.4, 4.5 and 4.7 Rooms on level 4.
- Time indicates Reading and Working time combined.
- Students only need to be at school during their timetabled examinations.
- Arrive 30 minutes prior to an examination commencing.

	Weeks 6/7					
Room	7 June	11 June	12 June	13 June	14 June	
	Friday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	
4.4	EAL/D (year 11) 1 hour 40 minutes (9.00 am to 10.40 am) Reading Time – 10 minutes Working time – 1 hour and 30 minutes	Mathematics Advanced Mathematics Standard (year 11) 2 hours 5 minutes (9.40 am to 11.45 am) Reading Time – 5 minutes Working time – 2 hours	Biology (year 11) 2 hours 5 minutes (9.00 am to 11.05 am) Reading Time – 5 minutes Working time – 2 hours	Business Studies Mathematics Extension 1 (year 11) 2 hours 5 minutes (9.00 am to 11.05 am) Reading Time – 5 minutes Working time – 2 hours	Visual Arts (year 11) Visual Arts (year 12) 1 hour 35 minutes (9.00 am to 10.35 am) Reading Time – 5 minutes Working time – 1 hour and 30 minutes	
4.5	English Advanced EAL/D (year 12) 1 hour 40 minutes (9.00 am to 10.40 am) Reading Time – 10 minutes Working time – 1 hour and 30 minutes	EAL/D (year 12) (Listening Paper) 30 minutes (9.00 am to 9.30 am) EAL/D (year 12) (Paper 2) 1 hour 5 minutes Reading Time – 5 minutes Working time – 1 hour (9.40 am to 10.45 am)	Mathematics Advanced (year 12) 3 hours 10 minutes (9.00 am to 12.10 pm) Reading Time – 10 minutes Working time – 3 hours Mathematics Standard 2 (year 12) 2 hours 40 minutes (9.00 am to 11.40 am) Reading Time – 10 minutes Working time – 2 hours and 30 minutes	Biology PDHPE Legal Studies (year 12) 3 hours 5 minutes (9.00 am to 12.05 pm) Reading Time – 5 minutes Working time – 3 hours	Physics (year 11) 2 hours 5 minutes (9.00 am to 11.05 am) Reading Time – 5 minutes Working time – 2 hours Physics (year 12) 3 hours 5 minutes (9.00 am to 12.05 pm) Reading Time – 5 minutes Working time – 3 hours	

Lunch								
4.4	History (year 11) 2 hours 5 minutes (11.30 am to 1.35 pm) Reading Time – 5 minutes Working time – 2 hours Business Studies (year 12) 3 hours 5 minutes (11.30 am to 2.35 pm) Reading Time – 5 minutes Working time – 3 hours	Chinese & Literature (year 11) 1 hour 35 minutes (1.25 pm to 3.00 pm) Reading Time – 5 minutes Working time – 1 hour and 30 minutes Chemistry (year 12) 3 hours 5 minutes (11.55 am to 3.00 pm) Reading Time – 5 minutes Working time – 3 hours	Japanese Beginners (year 11) 1 hour 35 minutes (12.15 pm to 1.50 pm) Reading Time – 5 minutes Working time – 1 hour and 30 minutes (Listening: 12.20 pm to 12.50 pm)					
4.7		Japanese Beginners (year 12) 2 hours 40 minutes (11.30 am to 2.10 pm) Reading Time – 10 minutes Working time – 2 hours and 30 minutes (Listening: 11.40 am to 12.20 pm)		Chinese Beginners (year 12) 2 hours 40 minutes (11.20 am to 2.00 pm) Reading Time – 10 minutes Working time – 2 hours and 30 minutes (Listening: 11.30 am to 12.10 pm) Chinese & Literature (year 12) 3 hours (12.10 pm to 3.10 pm) Reading Time – 10 minutes Working time – 2 hours and 50 minutes (Listening: 2.20 pm to 3.10 pm)				

Important:

- 1. You must attend all the examinations with full school uniform.
- 2. Only in exceptional circumstances will a Doctor's Certificate may be accepted if absent.
- 3. You must obtain a Doctor's Certificate on and for that day.
- 4. You must contact the school to advise reception that you will be absent. Phone: 82283022.
- 5. You must provide a medical certificate and fill in an Application for Consideration of Illness/Misadventure.
- 6. Applications for Consideration of Illness/Misadventure must be submitted to Director of Curriculum and Compliance Mr Alexandru as soon as possible after a missed examination.
- 7. You will be advised if your application is successful or denied.